Lehet egy tojás úgy romlott, hogy nem büdös, nincs rajta semmilyen elváltozás, nincs rossz/fura íze?
Tegnap vacsorára ettem rántottát és olyan tojást használtam fel hozzá, ami már régebb óta ott volt a hűtőben, nem azt, amit akkor vettem. Gondolkodtam is, hogy megegyem-e, de feltörtem, felvertem és nem volt büdös, teljesen jónak tűnt. Viszont este olyan furcsa volt a hasam, nem éreztem olyan jól magam, lefekvéskor meg hányingerem lett és néha fura hangokat adott ki a gyomrom.
A tojásra gyanakszom, mástól nem nagyon lehet. Nem ettem sokat és minden más, amit aznap ettem, teljesen friss volt.
salmonellától nem fura hangok lennének csupán....
Amúgy meg MO-on a tojások 99,9%-a s-mentes!
Minek az ellenkezője?
A kérdező rántottát evett. Tehát megsütötte a tojást. A szalmonella nyers tojásnál veszélyes.
Ha rossz volt a gyomrod a tojástól, akkor epe/hasnyálmirigy problémád lehet.
A romlott tojás összefolyt, zavaros, kegyetlen büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!