Egy olyan gondom lenne, hogy eddig azt gondoltam, hogy a herém ondovezeték csatlakozási pontja fáj, semmilyen komoly elváltozást nem tapasztalok. Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
De most rájöttem, hogy igazából csak oda sugárzik ki a fájdalom. Ha megnyomom a jobb oldali herezacskóm és szeméremdombi csatlakozását (a környékét a szeméremdombomnál) akkor fáj igazán. Ez mitől lehet? :o Időközönként szokott fájni valamikor nem aztan teljesen elmúlik majd fél háromnegyed nap után ismét előjön pár órára..2019. okt. 31. 14:31
1/2 anonim válasza:
menj el urológiára. sok minden lehet.
mellékhere gyulladás, részleges csavarodás, visszértágulat stb. mindegyiknek lehet ilyen tünete, de persze az is lehet, hogy semmilyen eltérést nem találnak. kivizsgálás mindenképpen kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy hete még a szeméremdombom alhasam fájt. Azt mondta háziorvos, hogy holyaghurut ... éjszaka 5 ször pisiltem, de nem fájt a vizelés.... antibio után rendbe jött, most viszont ez a bajom... feltétlen elmegyek orvoshoz csak itt a hosszu hétvége...
2019. okt. 31. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!