Nem értem.
Csak én nem értem ezeket a kérdéseket?
Tócsni vagy lángos... stb.
Ez most mit jelent?
Komolyan érdekel, egyszerűen nem tudom kitalálni.
Hogy melyiket szeretem jobban?
Vagy hogy ebben a pillanatban (nem félórával ezelőtt, vagy fél óra múlva!) melyiket enném meg jobban?
Vagy most ha az egyik mellett leteszem a voksom, az azt jelenti, hogy a másik helyett akármikor szívesebben megenném a másikat?
Vagy azért vannak ezek szembeállítva, mert esetleg valaki kifejletlen agyában felmerült volna olyan gondolatképződmény, hogy ezek alternatívái lehetnek egymásnak?
Vagy szimplán vasárnap lévén egyszerűen valaki beb@szott , meg a meleg is megnyomta az amúgy is primitív agyát, és ilyenekkel szórakoztatja magát?
Miről szól a szavazás?
Melyikben van több hús? Melyiket szeretem csípősebben? Melyiket olcsóbb megcsinálni? Melyiket gyorsabb megcsinálni?
Segítek, vagy negyven ilyen kérdést kapásból fel tudok tenni, kis gondolkozással szerintem 100-at is, ahhoz, hogy értelmezhető legyen ez az idefosott valami!
Szomorú, hogy így működik a világ. Ha nem tetszik, lapozz tovább.
Ha valami silány, nem üti meg a mércét, ne érdekeljen, ne foglalkozz vele...
Mennyivel szebb világban élnénk, ha az emberek inkább megpróbálnának felnőni az adott feladathoz, és megütni egy minimális mércét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!