Történt veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Nem volt othon kaja meg lusta voltál boltba menni és a kutya vagy macska kajából ettél vagy föztél a családnak? Nagyon gusztusossak és jó illatúk van.2021. jún. 27. 02:47
1/14 A kérdező kommentje:
Meg ha q kutya macska eszik ember kaját mi miért ne ehetnénk az övékből
2021. jún. 27. 02:54
2/14 anonim válasza:
Én megkóstoltam már, konkrétan egy szemet a szárazból, egy fél falatot a konzervből. Nem volt éppen ízletes, mert nem fűszerezik, vagy nem olyannal, ami nekem ízlene.
3/14 anonim válasza:
Kicsinek megkostoltuk. Sot noveremnek egyenes izlett is . Gondolom cicatap fuggo :D arra mar nem emlekszem hogy anya mennyire vokt duhos 😊😂
5/14 anonim válasza:
Soha nem kóstoltam, nem is tervezem.
6/14 anonim válasza:
Sajnos hullott állatból készül.Nyilvan még lehet enni de ez nem embereknek készült.
7/14 anonim válasza:
6, miért, magadnak élőből főzöl?
8/14 anonim válasza:
Elárulom,hogy a száraz tápokban lévő zsír,azokból az állatokból van,amiket a közutakról,dögkutakból szednek össze egy kamionnal. Végigviszik a fél országon,egy álkateledel feldolgozó üzemig és ott elégetik. Azoknak a zsírja és hamva kerül bele. Egyszer volt szerencsèm a pàlyán mögötte haladni,azt a szagot sosem felejtem el,miután megelőztük is percekig éreztem.
Aki ezt az ellenőrzött tartású, frissen levágott,zsigerelt, tisztított,hűtött húshos hasonlítja,annak van baj..
9/14 anonim válasza:
Nem gondolnám hogy egészséges. Inkább menj le boltba és vegyél emberi fogyasztásra alkalmas ételt.
10/14 anonim válasza:
Olyan egy-két alkalommal volt, hogy nem volt otthon kaja, csak kutya, meg macskaeledel. Azt csináltam, hogy elmentem a boltba és vettem kaját, egy másik alkalommal meg rendeltem pizzát. Soha nem ennék ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!