Mi a legbizarrabb etel szamotokra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 22:29
14/28 anonim válasza:
Rántott békacomb, rágondolok és elvisz a mentő...
16/28 anonim válasza:
Kínai ki nem kelt rohasztott kacsatojás embrióstól, norvégoknál valami földbe ásott,hónapokig rohasztott hús, kukacos sajt, pacal, nyelv, pálmakukac,skorpió, madárpók.
Az itt írtak nagy részét szeretem. ( vér,agyvelő,tengeri herkentyűk).
Nem eszek csirkén,disznón,pulykán és nagyon ritkán marhán kívül mást mert azok nekem nem ételnek minősülnek, mondhatni túl aranyosak ( pl.kacsa, nyúl, vadak).
18/28 anonim válasza:
Borsófőzelék utálom. amúgy nem tudom szerintem szokás kérdése a barátnőmnek családja a levesben megeszik a csirkefejet ami nekem fura. Őt viszont kiakasztja, hogy én meg a szalontüdőt eszem meg.
19/28 anonim válasza:
Almacsutkából a tok és a magvak (idősebb ember nagyon haragudott h nem eszem meg semmi szín alatt, mert ők éheztek).
20/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!