Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a világ legfinomabb...

Melyik a világ legfinomabb pizzafajtája?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 07:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Mivel az ízlés teljesen szubjektív, így mindenkinek más lesz a nyerő és nincs rá jó válasz. Nekem is az eredeti nápolyi stílusú pizza a kedvencem, egyszerű és fantasztikus.
2021. jún. 2. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
a nápolyi pizza a legfinomabb fajta, az a legísmertebb a világon.
2021. jún. 2. 11:47
 13/15 qkker1 ***** válasza:
100%

"Hát... most mondok neked olyat, hogy nekem -szégyen szemre, én vagyok a paraszt, tudom-

a tejfölös alapú pizzák jönnek be a legjobban, amiért egy igazi pizza-fan kb helyszínen tarkón lőne, és elásna... :D"

Nyugi, nem vagy egyedül, én is tejfölös alappal szeretem, egy tenger gyümölcsei, és egy hawaii összeborítva, jó ropogós vékony tésztás.

2021. jún. 2. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vékony tésztás pizza prosciutto, fatüzelésű kemencében sütve
2021. jún. 12. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettem Nápolyban pizzát, de a legjobban az általam készített vékony tésztás, tejfölös alapú lilahagymás, békönös vagy sonkás, sok (több) sajtosat szeretem, paradicsom karikákkal vagy szár.paris vagdalékkal.
2021. jún. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!