A normális búzaliszt állagra ugyan olyan mint a kukorica liszt?
Nem, de nem csak kukorica létezik.
Sűríteni rizsliszttel a legjobb.
Sósat sütni valamilyen keveréket ajánlok (Szafi, Schaer, vagy biztosan vannak ilyen noname-olcsóbb gm lisztkeverékek otthon is).
A kókuszos süti alapját mindig kókuszliszttel készítem, stb.
Sajnos a kukoricaliszt olcsó, de kb semmit nem lehet belőle csinálni. Egyedül kevert süteménynek jó.
Készülj fel, vagy meg kell változtatni azt, hogy milyen típusú ételeket esztek (szendvicsek, palacsinta, kenyér, pogácsa, stb) vagy nagyon drága lesz a gyereket etetni.
Anyukám is glutén érzékeny lett, kb 2 éve diétázik. Kenyeret, szendvicset, ilyeneket pl egyáltalán nem eszik, mert még házilag sütve is baromi drága.
Ami még olcsóbb, de egész jól használható, az a rízsliszt. Az kb 500 Ft kilónként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!