Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tojás meddig felhasználható?

Tojás meddig felhasználható?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy konyhatündér.Husvétra (április 4.) vettem 10 db tojit,7-t felhasználtam, van még a hűtőbe 3 db. nem szeretek élelmiszert kidobni.van valami próba, hogy vízbe kell tenni, de nem emlékszem, hogy hogy kell viselkednie. mire lehet még használni? főtt tojás, vagy rántotta? , vagy dobjam ki a fenébe! ?.

2021. máj. 16. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

#8: te is hülyeséget írsz!

A "lebegő" tojások 99%-a tökéletesen felhasználható.

Én az utóbbi 30 évben egyetlen záptojást se láttam. Pedig sokhetes tojásokat is fel szoktam használni.

2021. máj. 17. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés volt. Több hetes tojásokat én is bőven fel szoktam használni, de azok még nem lebegnek a víz tetején. Ha teljesen feljön, biztosan nem kockáztatnám megenni. Főleg a kérdező helyében, aki amúgy sem eszik sokat. + törtem már fel lebegő záptojást, köszönöm, többet nem szeretnék :D
2021. máj. 21. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!