Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A vékony vagy a vastag tésztáj...

A vékony vagy a vastag tésztájú pizzát szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 10. 23:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Vékony. A széle pedig ropogjon.
2021. máj. 11. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/33 molnarmarcell21 ***** válasza:
89%

Attól függ, mi a cél. Az igazi pizza vékony és finom.

A vastag pizza akkor jobb, ha jól akarsz lakni és a sok feltétet szereted.

2021. máj. 11. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/33 anonim ***** válasza:
88%

Vékony nagyon nagyon sok feltéttel.

Amúgy miért van a kulcsszavaknàl Süsü? 😂

2021. máj. 11. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a vékonyat, de ha már annyira vékony, hogy a feltétek a pizza kézbe fogásakor kb. lefolynak róla, az sem jó.
2021. máj. 11. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt ami arányosan van elkészítve. A tészta vékony, a feltét meg nem km vastag. A mirelitek között meglepően sok szinte tökéletes arányú, általában a legolcsóbb margaritát veszem és tuningolom ezzel-azzal.
2021. máj. 11. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Vékony, de az isten szerelmére, ha valaki az autentikus papírvékonyat választja, akkor ne akarjon rá tenni egy hegy feltétet. A feltét és a tészta mindig legyen arányos. A vékonyra a szószon és a sajton kívül max 1-2 feltét legyen, az is szellősen, ne rétegelve, mint egy rakott krumpli. A vastagra viszont kerüljön több feltét, különben tésztát eszel.
2021. máj. 11. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja a #16, arányban kell lennie egymással a tészta vastagságának és a feltét mennyiségének. Én alapvetően a vastagot szeretem, ha csinálunk mindig vastagabbra szoktuk csinálni, hogy lehessen rá pakolni. Vékonyból is nagyon finomat lehet csinálni, csak arra kevés feltét kell, úgy viszont nem lesz laktató. Nálunk a városban van egy pizzázó, ahol tényleg vékony tésztájút készítenek. Ami jó, hogy feltét sincs rajta sok, de emiatt viszont alig lehet vele jól lakni. Itthon úgy 30 centis átmérőjűt szoktunk csinálni (illetve nem is mindig kör alakút), azzal tökéletesen jól lehet lakni. Az említett pizzázóban van 52 cm (de lehet hogy 54, nem emlékszem) átmérőjű is, majdnem 4 ezer Forintért. Mikor utoljára rendeltem olyat akkor egyszerre meg is ettem, mert annyira nincs benne "anyag". Volt az egész pizza vagy 40 deka összesen. Az ilyet nem "szeretem", mert anyagilag nem éri meg. Ízre tök jó volt, csak általában átmérőre árazzák és nem tömegre, így ezek nem érik meg az árukat.
2021. máj. 11. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Vékony tészta, főleg ha roppan a széle, sőt az alja is egy picit.
2021. máj. 11. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/33 anonim ***** válasza:
65%
Ez az amerika majmolós megalománia valami halál. Egy ehetetlen, aránytalan szart csinálnak mindenből.
2021. máj. 11. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/33 anonim válasza:
11%
Leeszem a pizzárol ami rajta van mi a f.sznak van alja tölem tányér is lehetne.. nem zabálok g.ci glutént
2021. máj. 11. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!