Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legjobb a Mekiben?

Melyik a legjobb a Mekiben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:15
A kérdező szavazást indított:
hamburger
sajtburger
Big Mac
sajtos McRoyal
Fish Mac
72 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
A kávés shake
2021. máj. 10. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Epres shake, Karamellás-smarties Mcflurry, Karamellás Mcfreez és persze a sültkrumli :D A sajtburger volt régen a kedvencem, de kis koromban annyit ettem, hogy megutáltam és nem eszek mostanság.
2021. máj. 10. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Bigmac-et eszem rendszeresen évek óta. Újdonságokat is meg-meg kóstolom, vannak is jól sikerült hambik, de nálam a Bigmac a nyerő.
2021. máj. 10. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
McRoyal. A BigMac sem lenne rossz, viszont szerintem a Big King sokkal finomabb nála.
2021. máj. 10. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
chicken nuggets, sült krumpli, alap fagyi
2021. máj. 10. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
A budi, vonatindulás előtt.
2021. máj. 11. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a BigMac, évtizedek óta:)
2021. máj. 11. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes hogy sokan a sajtburgert választották pedig a McRoyal szinte ugyanolyan csak nagyobb hús van benne és szezámmagos a zsemle. Nekem a fentiek közül az a kedvencem és a McFarm.
2021. máj. 11. 13:14
 9/10 anonim válasza:
Big Mac Sertés Mc Farm,Mc Chicken,sült krumpli epres shake,epres mc freeze alul felül epres öntettel,kipróltam a Big Kinget is a Burger Kingben,ami a Big Mac utánzata,de szerintem az a szósz nagyon szar,hihetetlen hogy valakinek meg az ízlik jobban, döbbenetes hogy mennyire különbözőek vagyunk.
2021. máj. 17. 14:50
 10/10 Nagyak válasza:
100%

Most itt nem "nekimenni" akarok a Mekinek, pusztán a magánvéleményem következik.

Sajnos a McDonald's (jó)pár éve átment baromi ízetlenbe, nagyjából azután, hogy kikezdték őket az egészségtelen kajái miatt. Most lehet, hogy közel nem akkora "kockázat" mekis kaját enni, mint anno, de köszönöm... Én az az altípusa vagyok az embereknek, akinek nagyon nem tetszik, hogy azért nem ehet már brutálisan finomakat, mert fontosabb, hogy a kaja egészséges legyen. Lásd McDonald's.

Jobban belegondolva persze nem hinném, hogy pl. a Burger King szignifikánsan egészségtelenebb lenne, mégis és és föld egy BK-s hamburger egy mekishez képest - értelemszerűen a BK-s javára. A mekis hemburgerhús olyan ízetlen, mintha szilárd vizet rágcsálnék. Ha valami ízt kölcsönöz a hamburgereknek, az legfeljebb a bennük lévő szósz.

Visszatérve a mekihez: egy-két kisszendvicsük jó, az itt emlegetett sajtburger mellett pl. a spicy sertésburger, illetve néha a promóciós szendvicsek között lehet találni gyöngyszemet. Erre példa a kb. két hete megszüntetett sajtos McRoyal deluxe, az valóban jóízű volt! De nagyon régi promóciós hamburegerek közül beugrik pl. a CBH és MBH, azok is finomak voltak.

Megjegyzem még, hogy azért a gyorséttermi sültkrumplik közül még mindig a mekis a legjobb, aminek tovább emeli az ízét, hogy a kecsapok közül is a mekis a legjobb. Már persze szerintem.

Legvégül pedig a csattanó, az aduász, ami valóban brutálisan jó: a reggeli. Mind a tojásos-baconös McMuffin (ez a #1), mind a baconös toast az verhetetlen, egyértelműen a McDonald's legjobb termékei.

2021. máj. 20. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!