Elképzelhető, hogy egy császárszalonnában nincsen semmilyen adalékanyag, csak és kizárólag a sertéshús?
Ezt az nincs benne,adalék el kell felejteni .
Mindenben,van ha természetes ételre vágyik valaki akkor egy esőerdő mélyében kellene,termeszteni-e .
Mit értesz adalékanyag alatt?
A termékhez hozzáadott dolgot vagy a disznó etetéséhez hozzáadott dolgokat is?
Ha egy fóliás terméket veszel a csomagoláson rajta van.
De piacokon , rendes hentesnél árulnak mindenféle házias "disznóságot"ami egyébként árban is jobb, meg minőségben is , mint az ilyen lomokkal feltunningolt hulladék.Egyetlen hátránya van. többnyire nem tudsz kérni 20 dekát szeletelve.
Viszont jobb minőség.
Ahogy a hatos is írta, inkább lemaradt az összetevők listája.
Ami furcsaságot találtam, hogy a szalonna lényege ,hogy a sertés bőrös, zsíros részeit a főzéssel/abálással vagy füstöléssel,sózással teszik szalonnává.
Ezen meg rajta van,hogy kötelező hőkezelni.Ha nem csináltak vele semmit ,akkor szerintem nem szalonna,csak hús,akkor is ha zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!