Szerintetek az nomrális, ha kb egész nap nem eszek semmit?
Ha csak nem vagy betegesen sovany, akkor ez egyaltalan nem problema. Az emberi szervezet ugy lett van kitalalva, hogy ha van mit akkor sokat eszik, ha meg nincs mit akkor napokig ehezik. Es ez teljesen normalis mukodes. Egyaltalan nincs szukseg a jelenleg megszokott eltulzott, folyamatos zabalasra. Csak a konzumidiota jolet miatt esznek az emberek olyan sokat. Koverek sovanyak egyarant tul sokszor, tul sokat esznek. Egy atlagos embernek harmad annyi ennivalora lenne szuksege, mint amennyit jelenleg esznek az emberek. Es sokkal egeszsegesebbek es fittebbek lennenek. Es ez a sovanyakra is vonatkozik, ok is sokkal jobban ereznek magukat ha kevesebbet ennenek.
Legfeljebb a viz ivast kene egy kisse eroltetni. Azt szoktak mondani, ha tul sotet a vizelet, akkor tobbet kene inni.
A kaja része még csak-csak, mert én is úgy eszek, hogy nap végén egy tál főtt ételt, egész nap semmit. Nekem így jó, így felel meg, így tartom a súlyomat. Sajna a napi ötszöri étkezés, vagy a háromszori nem jött be nekem.
Viszont az nagyobb baj, hogy nem iszol folyadékot. Én így is megiszok minimum 1,5-2 liter sima teát és vizet egy nap.
Inni igyál légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!