Mi lehet ez a fasírton?
Figyelt kérdés
Fasírtot sütöttem vacsorára sütőben. Viszont nem tudom, hogy nem-e romlott a hús.
Amikor el kezdtem sütni, akkor furcsa szaga volt. Nem büdös, de nem is gondolom jó illatnak.
Volt már ilyen, hogy azt hittem romlott büdös a hús, de másoknak nem volt az.
Mikor az egyik fele megsült és meg akartam fordítani, akkor láttam hogy sárga valami folyt ki rajta. Először azt hittem, hogy zsír. De mivel nem raktam bele hasonlót ezért az nem lehet.
(Disznó darálthús, tojás, só, bors, őröltpaprika, zsemlemorzsa, ételízesítő)
A kérdés, hogy romlott-e a hús, és mi lehet az a sárga valami?
#hús #Romlott daralthús
2021. ápr. 23. 21:06
1/4 anonim válasza:
Simán lehet zsír, mivel min. 10% zsír van a jobb darált húsban is. És sajnos a disznó sülés közben büdös.
2/4 anonim válasza:
Nem kell megijedni, sütőben tényleg van egy erősebb szaga a fasírtnak. Ami kifolyt, az csak zsír. Gondolom először csináltad sütőben, különben nem lett volna idegen.
3/4 anonim válasza:
A zsírban oldódó gyenge minőségű pirospaprika...
4/4 A kérdező kommentje:
Sütöttem többször is fasirtot sütőben, de most először fordult elő ilyen.
Lehet amiért másik boltban vettem a húst. 🤷🏽♀️
Ízre nem volt baja.
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. ápr. 29. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!