Hol lehet fehér Nutellat venni?
Figyelt kérdés
Ha valaki próbálta, milyen az íze? Az fehér csokis? Vagy vaníliás?2021. ápr. 8. 21:10
11/31 anonim válasza:
nincs is ilyen sosem láttam még.
kersőben is csak a barna fehér csíkos van csak.
12/31 anonim válasza:
1. tényleg? Nekem nincs, barnát se sokszor tartok itthon. De megkérdezem a szomszédot lehet neki van ha azt mondod...
14/31 anonim válasza:
Nem létezik ilyen termék - vagy legalábbis a Ferrero nem gyárt ilyet. Hogy más hamisít-e neked fehér Nutellát az már más kérdés (ennyi erővel lilát meg pirosat is kapsz) - ez nyilván a magukat mogyorókrémnek álcázni próbáló csokikrémekből eredhet.
15/31 anonim válasza:
#15 Létezik csak itthon még nem lehet kapni sehol. Olvastam róla pár véleményt, állítólag finom de még nem kóstoltam.
16/31 anonim válasza:
17/31 anonim válasza:
#17 Legalább végigolvastad volna: „ Well after some serious digging, New Idea Food can confirm it DOES exist - but only in Italy at this stage, where it is known as Nutella Bianca.”
18/31 anonim válasza:
18.végigolvastam ostoba de ez akkor sem igazi fehér nutella csak valami újítás..
19/31 anonim válasza:
igen, en is ettem olyat, valoban fehercsokis es nagyon finom. en a miskolci tescoban vettem vagy 3-4 eve
20/31 anonim válasza:
Fehér csokoládés. Csak Olaszországban kapható. Nutella bianca a neve. Én valamelyik olasz delinek irnek, hogy hozzanak haza a boltjukba ugyis hetente többször fordulnak olasz finomsagokert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!