A napraforgómagot miért nem szokták hidegen sajtolni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy előfordul, láttam már hidegen sajtolt napraforgóolajat, de nem sok helyen, régebben meg egyáltalán.2021. márc. 29. 22:53
2/7 anonim válasza:
Egyre több helyen lehet kapni, pont hogy reneszánszát éli. Persze drágább, mint az ipari, finomított napraforgó olaj, épp ezért nem is fog úgy elterjedni, mint a finomított, mert már az is olyan drága, hogy sokaknál megüti az ingerküszöböt az ára.
3/7 A kérdező kommentje:
"Tudom, hogy előfordul, láttam már hidegen sajtolt napraforgóolajat, de nem sok helyen, régebben meg egyáltalán."
2021. márc. 31. 09:18
4/7 anonim válasza:
Mert sokkal több jön ki belőle klasszik módon. A hideg módszerrel pazarlás, ezért drága.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, pontosabban gondolom, de sonkából is van drága és sokáig készülő füstölt, meg olcsó gyorspácolt... Tehát ha drágán is, de miért nem árultak régen egyáltalán ilyet, és most is csak elvétve? Azt gondolták, hogy úgysem vennék meg 2-3-szoros áron? Megjegyzem, még nem vettem.
2021. ápr. 1. 09:19
6/7 anonim válasza:
Csak azért árulnak, met valaki kitalálta, hogy ezzel akar betörni a piacra, tudod a piaci rés. Majd ráírnak mindenféle egészséges és hasonló jelzőt, megfizetik Borbásmarcsit, hogy azzal főzzön és egyszer csak azt veszed észre, hogy mindenki attól ájuldozik. Vagy nyomtalanul eltűnik a süllyesztőben.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, elképzelhető. Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 1. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!