Mit vásárolnátok 10 napos karanténra?
Figyelt kérdés
Karanténban leszek és konyha nélkül. Próbálom eldönteni, hogy milyen kaját vegyek2021. márc. 26. 13:35
11/23 anonim válasza:
Kolbászt, kenyeret több félét, tejet,vajat, sajtot, sokféle konzervet, paprikát, lila hagymát, főtt tojást, ketchupot stb.
12/23 anonim válasza:
9-es, nem napokat értettem ezalatt, hanem mondjuk biztonsággal fél napot, de ezért írtam, hogy tegye ki a hűvösre, ha tudja. Ugyan melegednek a nappalok, de este még hideg van. Valamint csoportosítsa olyankor a tej köré az étkezéseit (müzli, kakaó).
13/23 A kérdező kommentje:
"Sörhöz hozzáférsz?"
Rendelek 4-et :D (Vagy tízet. Még meggondolom xD)
2021. márc. 26. 14:47
16/23 anonim válasza:
2 üveg unicum 1 jager 4 tálca sör pár üveg fehér bor is.
17/23 anonim válasza:
WC papírt, élesztőt, lisztet... :D
18/23 anonim válasza:
- készétel-konzerv
- zab-, kukoricapehely
- fűszerek
- krémsajt
- kis dobozos paradicsom-ital
- krumplipüré (készen kapható)
- Uncle Beans főtt rizs
19/23 anonim válasza:
Tudsz esetleg szerezni valahonnan egy vízforralót, akár kölcsönbe? Konnektor és vízcsap csak lesz ahol leszel, és hatalmasat lendítene az étkezéseden. Forró vízzel lehet zacskós levest, smack levest, instant tésztákat csinálni, teát, kávét főzni, ha nagyon kreatív akarsz lenni tésztát, rizst, tojást is lehet benne főzni. Tésztából már millió féle ételt lehet készíteni, keverhetsz bele tonhalkonzervet, pestot, paradicsómszószt, szárított paradicsomot, sajtot, tejfölt, ami csak eszedbe jut.
20/23 A kérdező kommentje:
Lesz vízforraló, ezt elfelejtettem megemlíteni. Tészta, rizs, tojás... ezek még soha nem jutottak eszembe :D Annyira kreatív, tuti ki fogom próbálni :D
Ha valakinek azt mondanám spagettit fogok főzni egy vízforralóval tuti hülyének nézne xD
2021. márc. 26. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!