Találtam a egy szerintem kínai és bontatlan teát. Hangra szálas teának tűnik. Iható még vagy már romlott?
Figyelt kérdés
Lehet már jó pár éves mert a dobozának a teteje és az alja rozsdás. Én úgy gyanítom hogy kínai zöld tea lehet mert kínai stílusú képek vannak az oldalán. Mamám vette nem tudom mikor de az biztos hogy sokkal idősebb mint 5 év. A tea megromlik ennyi idő után ha bontatlanul van elzárva?2021. márc. 21. 16:20
1/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem jobban találtam rajta dátumot. 03.90 szóval 30 éves
2021. márc. 21. 16:25
2/4 anonim válasza:
Nem romlik meg, de szerintem élvezeti értéke nem nagyon lehet, ha rozsdásodik a doboz.
Én inkább eltenném, és ötven év múlva eladhatod az e-bayen, vagy beadhatod valami múzeumba.
3/4 anonim válasza:
Lehet már penészes, vagy oxidálódott. Harminc év az rengeteg. Még ha csak 3.év lenne..
4/4 anonim válasza:
A tea, kávé, cukor, liszt, só nem tud megromlani, maximum veszít az erejéből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!