Háztartási keksz megromlik ha heteken keresztül lezáratlan zacskóban állt szobahőmérsékleten?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 15:31
2/9 anonim válasza:
Nem romlik meg, csak élvezhetetlen puha valami lesz belőle. Felszívja a környezet nedvességtartalmát
3/9 A kérdező kommentje:
így jártam, de nem különösebben tűnik puhábbnak első kóstolásra :D akkor kockázat nélkül megehetem azt mondjátok. csak össze volt lazán hajtva a zacsija de nem legumizva meg semmi, aztán megfeledkeztem róla
2021. márc. 18. 15:42
4/9 alletta válasza:
nem romlik meg, csak nem lesz olyan jó íze.
szavatossági időt valahol feltüntették a zacskón, azt is nézd meg.
6/9 anonim válasza:
Hát öreg én a múltkor pakolás közben tavaly húsvétról megmaradt, bontott háztartási kekszet találtam és simán ehető volt.
7/9 anonim válasza:
Ha neked úgy finom, edd nyugodtan, nem lesz bajod tőle. Egyébként süteményhez föl lehetne még használni, ha megpuholt is, mert sok sütiben direkt hagyják megpuhulni a kekszet.
9/9 anonim válasza:
Ha kicsit megszívta magát a levegő nedvességéből, csinálj belőle majomkenyeret. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!