Emlékszik valaki erre a kekszre?
Úgy 12-13 éve találkoztam vele utoljára. Kis, kb 3 cm átmérőjű korongok voltak, ez ilyen keményebb, világos színű száraz keksz volt, és a közepében csillag alakú mélyedés, amiben pedig csoki volt. Ha jól emlékszem, létezett sima tejcsokis, és fehér csokis is. Henger alakú zacskóban lehetett őket kapni, és olyan 7-10 darab lehetett egy csomagban. Azt mondjuk nem tudom, hogy Magyarországon volt, vagy van-e, én Felvidéken élek, úgyhogy csak azt tudom, hogy itt volt. Akkoriban Pozsonyban laktam, ha ez segít valamit, bár kétlem.
Tudja valaki hogy miről beszélek? Mi volt ezeknek a neve? Lehet még kapni valahol?
Ó, igen, arra tényleg hasonlított, lehet hogy valahogy ezzel is előrébb jutok a keresésben.
De amire én gondolok, az ennél kisebb, tehát tényleg olyan méretű, hogy szerintem egy óvodás gyerek egyben be tudja kapni, nem kell harapnia belőle.
Húúúú! Köszönöm szépen!
Most hirtelen nem tudom hogy pontosan melyik, de a Pepito és a Pilóta csillagok hasonlítanak rá legjobban. De szerintem a Pepito volt, még egyszer nagyon szépen köszönöm! :33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!