Szerintetek mi a legfinomabb étel? És ital?
Figyelt kérdés
Mi ízlik nektek a legjobban? Édességet is írhatsz.2021. márc. 17. 20:20
31/39 A kérdező kommentje:
Mmmm. De fincsik. 👍😋🤤
2021. márc. 18. 11:42
32/39 anonim válasza:
Minőségi sushi és sashimi
Epres sajttorta
Tiramisu rendes olasz kávéból, mascaponéból
Olasz pizza, ami kézzel készült, buborékos tészájú.
Tárkonyos kisgombóc leves, csirkével és erdei gombával.
33/39 anonim válasza:
Én a palacsintáért megveszek, nutellás, kakaós, lekváros, bármilyen jöhet. Imádom. :P
Ezenkívűl még amik nekem a legfinomabbak:
-Rizsfelfújt
-Fánk
-Bolognai spagetti
-Darás tészta
-Császármorzsa
-Kókuszgolyó
Italból legtöbbször gyümölcslevet iszom, a szőlőlé és a baracklé a kedvencem. De a tejeskávét is nagyon szeretem. :)
34/39 anonim válasza:
BBQ szószos borda
Fokhagymás kenyér
Tzaciki
Inni meg millis kefír jéghidegen, Bailey's, és a nagyim szamócaszörpje forrásvízzel (Bársonyos)
35/39 anonim válasza:
A múltkor anyum túrófánk receptet talált, és csinált is. Az valami baromi finom. Lehet enni lekvárral, porcukorral, bármivel, és viszonylag gyorsan is megvan, és jó sok is készül belőle, tehát bőséggel van, mi 2 napig azt ettük. :D Szerintem próbáld ki kérdező, ha még nem ettél, mert brutál finom, nekem jelenleg az a kedvencem. :)
36/39 A kérdező kommentje:
Hol a recept? Szívesen kipróbálom.
2021. márc. 18. 15:19
37/39 anonim válasza:
Bakonyi szelet, bolognai, lasagne, tejszínes csirke rizzsel, paradicsom leves, húsleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!