Szerintetek mi a legfinomabb étel? És ital?
Figyelt kérdés
Mi ízlik nektek a legjobban? Édességet is írhatsz.2021. márc. 17. 20:20
11/39 A kérdező kommentje:
Hát ezeket a tengeri cuccokat nem szeretem, de nem baj ha te igen. A Mizo laktózmentes tejet én is naggyon szeretem. Egy időben én is ittam, mert érzékeny voltam a sima tejre. Most már elmúlt az érzékenység. De a mizo laktózmentes tejet még mindig szeretem. Jobban mint a rendes tejet.
2021. márc. 17. 20:57
12/39 A kérdező kommentje:
Ezek mind jók. Van amit még nem ettem. Majd kipróbálom őket. 😋🤤
2021. márc. 17. 20:59
13/39 anonim válasza:
Én a Kebap-ot és a Limonádét imádom (:
14/39 anonim válasza:
Az apró darabokra szaggatott, dióba cukorban megforgatott, rétegesen összerakott kelt tészta, az aranygaluska
15/39 anonim válasza:
A töltött káposzta és rakott krumpli számomra azok az ételek, amiket úgy imádok, hogy soha nem tudnám megunni.
Ital, hát, ezzel lehet nem leszek népszerű, de a kóla. A Max vagy a Zero változatok, a cukrosakat nem szeretem annyira. Tudom, ezek sem az egészség mintapéldái, de akkor is szeretem az ízüket :D
16/39 anonim válasza:
Kaja: Gyros
Ital: Whiskey
Nyilván nem whiskeyt iszok mindig.😁
17/39 anonim válasza:
Gulyásleves, baracklekváros palacsinta, Coca-Cola.
18/39 anonim válasza:
Lehetetlennek tartom, hogy csak egyet válasszak. Rengeteg finomabbnál-finomabb ennivaló létezik, különösen ha olyan dologról van szó, mint egy pizza, vagy egy hamburger, hisz ezeket szabadon lehet variálni. Szóval nincs kifejezett kedvencem a bőség zavara miatt.
19/39 anonim válasza:
Kaja: vadas krumpligombóccal
Ital: jägermeister
20/39 anonim válasza:
Vékony tésztás olasz-sonkás pizza, hideg víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!