Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem lehet kimérve vásárolni sajtot?

Figyelt kérdés

Úgy értem a pultban az egész sajtok és abból vágnak a vásárlónak a kérésére megfelelő mennyiséget.

Ezek az előre felvágott kis sajtdarabok, 10-15 dkg. nagyon viccesek és zömében nem lehet minőségibb sajtot találni ezek között. Gagyi trappista és gumiszerű sajt utánzatok 1500-2000 / kg. áron. A “normálisabb” sajtok árai 2500-5000 / 6€ - 15€ forint kiló áron alakul.

Máshol 20-30-40 dkg visznek egyszere ezekből.

2021. márc. 14. 23:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
ėn nėmetorszågba lakom ės az itteni lidlbe is vanak mindenfėle sajtok 15 dkg elöre csomagoltan,tehén,kecske francia,osztråk,stb,mėgis legtöbben ,reszelt ementålit,gaudåt vesznek,mert itt az olcso.
2021. márc. 15. 16:20
 22/27 A kérdező kommentje:

Külföldről szoktam Budapestre látogatni ahol lakásom van.

Sparban nem lehet kapni csak előrecsomagoltat ami ilyen kis darabokban vannak összedobálva a hűtőben lefóliázva, Auchanban is előre van csomagolva hasonló módon de oda ritkán járok.

Aldi, Lidl diszkontáruház igy tudom hogy ott minden csomagolt.

Egy sajtboltot ismerek ahol valóban igazi bajor és alpesi sajtokat kínálnak az általam megadott árakon, de az egy delicatessen jellegű sajtüzlet Máriaremetén.

2021. márc. 15. 18:13
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Na, látszik már, jönni haza külföldről és fikázni az országot - erre ment ki a játék....

Szánalmas!

Járj nyitott szemmel, és akkor hidd el, találsz sokféle sajtot, több boltban is!

2021. márc. 15. 19:20
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig az áruházak közül a spar és az interspar ill az auchanban van a legnagyobb sajtválaszték és nem csak előre darabolt sajtok vannak. De rengeteg sajtmanufaktúra is van ill a lidl és aldi ugyan előre csomagolt sajtokat árul, de van levendulás, pestos, diós stb is az állandó kínálatban.

Szóval vagy vak vagy vagy csak fikázásról szólt az egész... meg különben is, hozz magaddal sajtot, hisz itt nem kapni ;)

2021. márc. 15. 20:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező lidlbe Magyarországon is lehet kapni előre csomagolt,mindenféle sajtot,diós,brei,füszeres ,kecske,stb.ugyan azokat sajtokat amit német lidlbe.
2021. márc. 16. 05:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ém Magyaroroszágon élek sajtmániás vagyok és kapok rendszeresen csomagolva vagy kimérve is.

Amit veszek mindig: trappista, füstölt sajtok, mozzarella, brie, camambert, roqfort, pálpusztai, cheddar, parenyica, gouda, ementáli, diós és levendulás sajtok, grana padano, gorgonzola, házi tehéntejből készült sajtok, kecskesajtok lágy és kemény, bryndza.

Piacon is adnak nálunk kimérve bármennyit.

Angliában sokat jártam, ott is ettem sok sajtot finomakat, de itt is van annyi féle hogy hihetetlen.

2021. márc. 16. 18:00
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki TESCO-ban szinte mindig lehet, ha van személyzet a sajtpultban, ráadásul a TESCO elég jó is lágy sajtokban - francia, holland, svájci sajtok bőséggel akadnak. Hát igen - 1500 HUF/kg-ért tényleg ne várj el sok mindent, de hazugság az, hogy ne lenne meg itthon a felsőbb kategória sem, csak szét kell nézni.
2021. márc. 18. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!