Natúr, ízesítetlen, sótlan SZÓJATEJet keresek, elsősorban "étel készítéshez", melyik márkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem vegán, sem reform konyha kedvelő, sem semmi hasonló.
Elsősorban a japán mentsuyu szósszal szeretném összekeverni, hogy valami ilyesmit kapjak:
Fordító:
Aki nem tudná mi az a mentsuyu:
Én ezt szeretném elkészíteni:
Van is itthon hozzá mentsuyu szószom, amit még az ebayről rendeltem különböző japán ételek készítéséhez, csak nem tudom hogy melyik az a szójatej márka, amivel érdemes volna dolgozni (teljesen natúr, minden ízesítéstől mentes).
2021. márc. 14. 19:46
1/3 anonim válasza:
Alpro szójatejét tudom ajánlani, más japán recepthez én ezt használtam és kitűnő volt.
2/3 QvanyadatMDRTR válasza:
alpro, joya, happy soja
3/3 anonim válasza:
Tök mindegy
Sima rossmanos, dmes, alpro, joya ugyanúgy megteszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!