Mit csinálna a szervezetemmel napi egy citrom?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 22:07
21/29 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, én minden új infót felpontozok, lepontozni nem is szoktam senkit csak a direkt trollkodik
2021. márc. 2. 11:59
22/29 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy felment tőle a sava az full hülye. Hiába savas, de a szervezetet lúgosítja. Nagyon egészséges, szól fogyaszd :)
23/29 anonim válasza:
Saját tapasztalatra, illetve ismerősök elmondására támaszkodtam. De oké, maradok hülye csak azért mert tapasztaltam valamit amit te nem ;)
24/29 anonim válasza:
Lugosit.
Tévhit hogy savasit. Savanyú, de az nem egyenlő a savasitással.
Amúgy lúgositásra én az almaecetet javaslom, hatásosabb.
25/29 anonim válasza:
23-as, Te is és az ismerőseid is nagyon rosszul tudják. Ha nem bírod, nem azért van, mert fú mennyire savasít. Egyszerű kémia...
27/29 anonim válasza:
Citrominfo.hu
"Citrom lúgos vagy savas?
Citrom pH értéke 3 és 4 közötti, azaz savas, azonban a citrom a szervezetbe jutva mégis lúgos hatást fejt ki"
Részletesebben a megadott oldalon tudok utánaolvasni.
28/29 anonim válasza:
Akkor én biztosan valamilyen mutáns vagyok, mert ahányszor próbáltam citromot enni, mindig borzasztóan elkezdett égni a gyomrom és a torkomat mardosta :D
29/29 anonim válasza:
Egy lánynál töltött az éjszakát, jót beszélgettünk, aztán aludtunk, de a lényeg, hogy reggel megkérdezte iszok-e egy olyat, amit ő szokott. Köszi, jöhet! Majdnem behánytam, olyan meglepő volt az íze. Frissren facsart citromlé, minimál méz, és pár gerezd fokhagyma alaposan összeturmixolva. Ezt itta rendszeresen, és ő egy kifejezetten egészséges lány volt, biztos, hogy nem ártott neki a citromlé, pedig egy jó pohárral ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!