Miért nem gyártanak narancs és citrom izű pudingot?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 13:05
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Én már ettem citromos pudingot is, (boltit) igaz nem mostanában volt, hanem vagy 20 éve.
3/6 anonim válasza:
Csinálj magadnak. Elvileg a keményítő a felelős a puding állagért, azt meg minden boltban megkapod.
A net tele van házi puding receptekkel, az ízét meg te választod magadnak. Szerintem szörpökből a legkönnyebb az ízt biztosítani hozzá.
4/6 Béla211 válasza:
Tejszínből szoktam csinálni citromos pudingot ezt is főzni kell de hamar megvan és ez tényleg jó citrom ízű.
5dl habtejszín
2 púpozott evőkanál kristály cukor, 1,5dl citromlé 2 percig forraljuk 4 csészébe teszem és hütőbe teszem amíg meg nem dermednek. Nem lesz olyan szilárd mint egy bolti puding de finom. Ez nagyon citromos :)
5/6 anonim válasza:
Nincs rá kellő kereslet. Persze, van aki keresi és esetleg szereti is, de nincsenek annyian, hogy ezért bármelyik cég bevállalja a kifejlesztését (íz, állag, tápanyagok kialakítása, és hasonlók). Én például meg nem kóstolnám, mert nekem a puding egy édes, tejes dolog. Fagyiban, innivalóban viszont imádom a citrusféléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!