A konzerves, paradicsomszószos heringfilét hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Meg kell sütni? főzni?
Sok helyen olvasom csak kibontják és piritósra kenik pl., de ez mégiscsak nyers hal nem? vajon gyárilag megkapja a kellő hőkezelést, hogy ne legyen vele baj? lehet hónapok óta áll már a konzervben.
2021. febr. 21. 20:31
1/6 anonim válasza:
Kiborítod a tányérra és villával megeszed, úgy.
Nem, nem nyers a konzervben a hal, pácolva, marinálva, majd ezután a szósszal ízesítve van. De frissen is ehető lenne.
2/6 anonim válasza:
Nem kell elkészíteni, mert fogyasztásra kész, hőkezelt halfilé van benne.
3/6 anonim válasza:
Az meg édesmindegy, hogy hány hónapot vagy évet ül a konzervben, hiszen az légmentesen le van zárva, steril. Semmit nem változik az állaga a konzervbe kerülés után.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy hetek, hónapok vagy évek óta nem élnek azok a halak ott a konzerves dobozban, de nem ott pusztultak el, hanem még a feldolgozóban, ahol meg is főzték, majd miután lezárták a konzervet, még kapott egy hőkezelést. Eheted nyugodtan, nem nyers.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kultúrált válaszokat
2021. febr. 22. 09:46
6/6 anonim válasza:
Mi piritóson szoktuk enni, friss zöldséggel. Érdemes kicsit összetörni villával, hogy a hal és a szósz keveredjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!