Májkrém aljában belülről mi az a sötétbarna odatapadva a konzervdoboz aljára; meg fölötte még az a drappos/agyagosszínű réteg? 2024-ig jó. Akkor ez a része is megehető? (Doboz belsejében lent letapadva sötétbarna, és fölötte drappos részek.)
Figyelt kérdés
mitől más színű? Ezeket a részeket amúgy meghagytam többi nagyon finom-és tápláló volt; jól esett.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2021. febr. 12. 22:32
11/13 Noren1989 válasza:
Szimplàn oxidàlódott màjkrém a sötét. A vilàgos meg a sima majkrém zsírral telítve, vagy színtiszta zsír.
12/13 anonim válasza:
Ne egyél konzerv vackot, az az ipari hulladék legalja.
13/13 anonim válasza:
Az élelmiszer Oxidációja... De nem azzal van a baj, hanem a cink-oxiddal, amivel a konzerves doboz belseje van bevonva... Lehetőleg ne, vagy nagyon kevéskonzervet egyél, mert a cink nehézfém, és rengeteg gondod okozhat. Vagy ha már eszed, vigyázz hogy ez a réteg minimálisan kerüljön a szervezetedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!