Havonta mennyit költetek húsra?
És ebből te fogyasztasz 10 kilót havonta, ergo 30 dekát naponta? Ez csak a színhús, vagy felvágottak, kolbász, minden együtt? Rengetegnek tűnik...
2021. febr. 6. 14:39
Ketten vagyunk a párommal, hetente kb. 3 alkalommal eszünk húst, néha jön mellé valami sonka, szalonna kajától függően, 10 ezer forint körül költünk.
Azért tudom ilyen pontosan, mert hó elején szoktuk megvenni a húsokat egyben, a fagyóban várnak a sorsukra.
2021. febr. 6. 14:44
Számszerüen nem tudom, de nálunk vasárnap van hús, meg hét kzöben egyszer olyan étel, amiben van valamennyi hús - szóval nem igazán sokat költünk rá.
2021. febr. 6. 14:45
Fèlèvente veszünk egy komplett disznót, az 90-100 ezer. Plusz ritkàn veszünk szàrnyast, halat pedig fogjuk, szeretünk horgàszni.
2021. febr. 6. 14:47
Kettőnkre kb 20-30 ezer.
Ez valtozo, hogy tudom kifogni mi akciós.
2021. febr. 6. 14:52
14 ezer/hó nyers húsra. Minden nap kell a családnak (nekem nem). Mindenféle: csirke, pulyka, kacsa, gyöngyi, marha, sertés, nyúl, hal
17 ezer/hó húsáru. Virsli, füstölt áru, kolbász, felvágott, szalonna.
Két felnőtt, egy gyerek.
2021. febr. 6. 16:54
Kettőnknek kB 30.000 bár mi csak csirkemellet, combot és marhát eszünk. Semmi sertés
2021. febr. 6. 23:05
Nálunk az egész család ragadozó, szóval minden napra kell valami hús. Olyan heti 15 ezret hagyok a hentesnél 3 főre.
2021. febr. 8. 18:31
11: Nem mindenki kistermetű.:)
Nekem főétkezés egy közepes felsőcomb, ami kb. 16-18 deka, de ebben benne van a csont.
De vannak emberek, akiknek 2 is túl kevés.
És mellette még szendvicshez felvágott nem is minden nap, és meg is van.
2021. febr. 8. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!