Mit lehet szeretni a cérnametéltben? :D
A családom valamiért imádja, az esetek 80%-ában ez van a húslevesben. Én utálom, mert:
-lehetetlen felvenni a kanálra, a háromnegyede visszacsúszik a levesbe, ami ezáltal szanaszét fröcsköl
-azt a pár szálat, ami véletlen rajta marad, is lehetetlen egyben a szádba tenni, szívni kell, mint a spagettit, így a lé folyik az államon, rá a ruhámra
-amúgy is fele annyira laktató, mint mondjuk egy csigatészta.
Akik szeretik, ti miért? :D Mondjatok csak egy indokot, mit lehet benne szeretni. :DDD
(A kérdés nyilván nem full komoly, így a savazást kérem mellőzzük.)
Mi itthon annyi cérnametéltet szoktunk a húslevesbe rakni amiben már szinte megáll a kanál, úgy viszonylag szeretem és meg is tudom enni :D
De étteremben, ahol "normális módon" készítik ott pont ezért nem szeretem a leveseket, amiket te is írtál
van olyan rövid, amiből pont megfelelő marad a kanálban, a többi csak már ott rögtön, nem kerül bele, nem kell harapdálni, beszörcsügni, mint az isteni házit :( amit mi hosszabbra vágunk, és laktatóbb is. A levessel amúgy se jól akarok lakni, akkor kikészülök utána.
jobban is szeretem, ha levesebb, nem tésztás.
Ha mást nem akarok enni, akkor dobálok bele húst, répákat, meg több tésztát esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!