Főzni többnyire friss, vagy fagyasztott zöldséget vesztek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 16:59
A kérdező szavazást indított:
Frisset
Fagyasztottat
22 szavazat
1/5 anonim válasza:
Fagyasztott zöldséget nem nagyon veszek. Ami itthon megterem azt fagyasztom le, így ami nincs itthon abból frisset veszek mindig
2/5 anonim válasza:
Ha szezonja van, frisset, ha nincs, akkor fagyasztottat. Pl. most, télen a zöldborsót, zöldbabot fagyasztottan veszem, levesbe való zöldségeket, káposztát, kelkáposztát frissen.
3/5 anonim válasza:
HA van és normál áron, akkor frisset, de mindig van a fagyasztóban is fagyasztott tartaléknak, csak arra kell odafigyelni, hogy ne maradjon ott túl sokáig.
4/5 anonim válasza:
Inkább frisset, mert a fagyasztottak sokszor túl nagyok, fél kilós vagy nagyobb zacskó szokott lenni. Én meg egyedül élek, a fagyasztóm picike úgyhogy egy hónapig tárolgatni nem tudom ugyanazt a zacskó borsót, megenni meg nem tudom csak kb 5 étkezésre.
Frissből egyszerűen annyit veszek amennyit akarok.
5/5 anonim válasza:
főzni főleg fagyasztottat, ami amúgy sokszor egézségesebb is, mert minél érettebb, túléretebb a zöldség annál kevesebb benne a vitamin, a fagyasztott viszont nem érik tovább
brokkoli, spenót ilyenekből mindig fagyasztottat veszünk, de leveszöldséget répát, káposztát frissen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!