Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Japán édességek rendelése?

Japán édességek rendelése?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a párommal japán édességeket rendelni és az lenne a kérdésem, hogy ti honnan rendeltétek?

Illetve tapasztalatokat is írhattok, hogy számotokra minek volt nagyon jó/nagyon rossz íze:D

2021. jan. 26. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
2021. jan. 26. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. jan. 26. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Én nem rendeltem, hanem üzletféltől kaptam/kapom.

Nekem a húszféléből amit eddig kaptam egyik sem ízlett, pedig biztos nem bóvlit hozott.

Gyönyörűek, de nem finomak.

Szerintem.

2021. jan. 26. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a corvin plaza-ban nyílt egy japán bolt - nekem döbbenet, hogy milyen cuccok vannak (a plüssjátékoktól kezdve mindenféle gagyi cuccokig) Édességet nem néztem, de mintha lett volna az is....
2021. jan. 26. 15:33
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 néztem a pandafood-ot és más oldalakat is. Inkább a vélemények érdekelnének, hogy kinek mi jött be és honnan:)

#4 sajnos nem bp-n lakunk. A közelünkben tudtommal nincs is ilyen bolt, ezért szeretnénk rendelni:/

Mit gondoltok a mochi-ról?:D

2021. jan. 26. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer eBay-ról rendeltem japán édességeket Japánból. Hamar megérkezett és rengeteg minden volt a dobozban úgyhogy szerintem nagyon megérte.
2021. jan. 26. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A dobozos mochi olyan lehet egy frisshez képest, mint egy fagyasztott macaron egy frisshez képest. (Csökkent íz érték, furcsa állag.)

Ez egy nagyon jól bevált recept: [link]

Cukorból elég 1 és 1/4 csésze, matchából 3 evőkanál mehet az egy helyett.

Evaporated milk-nek Maresi kávétejet használok, de jó lehet 10 %-os tejszín is. A tetején a kókuszreszelék elhagyható.

Matcha helyett kakaóporral lehet kakaósat készíteni.

2021. jan. 26. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Tokyo Treat
2021. jan. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!