Mekkora összegben költötök havonta édességre?
Miért ne lett volna arra is kiváncsi? Az is egy vélemény, hiszen a kérdező azt kérdezte, hogy mennyit költ. Ő nullát.
Vagy csak az számít helyesnek, ha valaki 20-30 ezreket költ édességre?
#12-es vagyok.
Fogalmam sincs, hogy a kérdező értékeli-e a nullás választ, igazából ez a gyakori már egyre gázabb, mindenki kötekszik.
Számomra hasznos lenne az a válasz, a 0 is egy válasz. Csak azért írtam ezt a kommentemet, mert ezt tippeltem a lepontozás okának.
Ezt a pontozást is nyugodtan eltörölhetné a GYK, talán normálisabbak lennének a válaszolók.
De hogy a kérdésre is válaszoljak. 3 fős a családunk, 5-10 ezer forint között költünk édességre sajnos. Főleg csokoládé, és időnként egy kis keksz.
A kérdésre válaszoltam, mert ez is egy válasz arra a kérdésre, hogy ki mennyit költ édességre. Én közel nullát.
Ha úgy kérdezi, hogy "édességimádók, ti mennyit költötök", akkor azt mondanám, hogy még AKÁR helye is lehetne a kötekedésnek, bár mondjuk lehet szeretni az édes dolgokat anélkül is, hogy valaki kifejezetten édességet venne, mert lehet, hogy csak gyümölccsel csillapítja a vágyát pl, egészséggügyi okok miatt mondjuk.
Szóval lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!