Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mekkora összegben költötök...

Mekkora összegben költötök havonta édességre?

Figyelt kérdés
Táplálkozásra igyekszünk figyelni, egészségesen étkezni. Emellett próbálunk a legtöbbet spórolni, 160 nettó fizetés fejenként kettőnknek sem sok. :( Így nálunk havonta ritkán van drágább csoki, általában müzliszelet landol a kosárban, abból vásárolunk többet a munkahelyre. Sárgabarackos-kekszes táblás csoki pedig hónap elején nagybevásárlás alkalmával. Összesen kb. 2 ezer Ft megy el csokira havonta 2 személyes háztartásunkban. Ti mennyit költötök édességre havonta?

2021. jan. 24. 10:49
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Miért nem hasznos válasz az, hogy nem költök édességre? Szeretnék fejlődni, segítsetek!
2021. jan. 24. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Talán azért nem találták hasznosnak (én nem pontoztam), mert nem a kérdésre válaszoltál. Nyilván nem a nullára volt kíváncsi a kérdező.
2021. jan. 25. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért ne lett volna arra is kiváncsi? Az is egy vélemény, hiszen a kérdező azt kérdezte, hogy mennyit költ. Ő nullát.

Vagy csak az számít helyesnek, ha valaki 20-30 ezreket költ édességre?

2021. jan. 25. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok.

Fogalmam sincs, hogy a kérdező értékeli-e a nullás választ, igazából ez a gyakori már egyre gázabb, mindenki kötekszik.

Számomra hasznos lenne az a válasz, a 0 is egy válasz. Csak azért írtam ezt a kommentemet, mert ezt tippeltem a lepontozás okának.

Ezt a pontozást is nyugodtan eltörölhetné a GYK, talán normálisabbak lennének a válaszolók.

De hogy a kérdésre is válaszoljak. 3 fős a családunk, 5-10 ezer forint között költünk édességre sajnos. Főleg csokoládé, és időnként egy kis keksz.

2021. jan. 25. 14:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadók! Köszönöm mindenki hozzászólását! Természetesen én nem pontozom le egyikőtök válaszát sem, fogalmam sincs, hogy automatikusan pontoz- e a GYK.
2021. jan. 25. 15:54
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:

A kérdésre válaszoltam, mert ez is egy válasz arra a kérdésre, hogy ki mennyit költ édességre. Én közel nullát.

Ha úgy kérdezi, hogy "édességimádók, ti mennyit költötök", akkor azt mondanám, hogy még AKÁR helye is lehetne a kötekedésnek, bár mondjuk lehet szeretni az édes dolgokat anélkül is, hogy valaki kifejezetten édességet venne, mert lehet, hogy csak gyümölccsel csillapítja a vágyát pl, egészséggügyi okok miatt mondjuk.

Szóval lol.

2021. jan. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!