Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mekkora összegben költötök...

Mekkora összegben költötök havonta édességre?

Figyelt kérdés
Táplálkozásra igyekszünk figyelni, egészségesen étkezni. Emellett próbálunk a legtöbbet spórolni, 160 nettó fizetés fejenként kettőnknek sem sok. :( Így nálunk havonta ritkán van drágább csoki, általában müzliszelet landol a kosárban, abból vásárolunk többet a munkahelyre. Sárgabarackos-kekszes táblás csoki pedig hónap elején nagybevásárlás alkalmával. Összesen kb. 2 ezer Ft megy el csokira havonta 2 személyes háztartásunkban. Ti mennyit költötök édességre havonta?

2021. jan. 24. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Én sajnos imádom az édeséget, és költök is rá, de próbálom én is minimalizálni. Bár nálam a táblás csokik helyett inkább a túrórudi az, amit nem tudok ott hagyni a boltban😀

Egyébként a müzliszelet ha utána számolsz, elég drága, megtudod oldani magatoknak olcsóbban is. Veszel magkeveréket, mazsolát, zabpelyhet, mézet, diót, mogyorót bármit amit szeretsz összekevered egy tepsiben, kicsit megpirítod, és szeletelheted is. Biztos nem kerül többe, mint a szelet / 100 Ft.

2021. jan. 24. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
50-100 eurot biztosan 😊
2021. jan. 24. 11:07
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos sokat. Ráadásul én otthon lakom anyukámmal és mamámmal. Mind3-an szeretjük. Sokszor azt nézem, hogy nagy kiszerelésű édesség legyen és ne legyen olyan drága. Ezt szerint mamámtól örököltük ezt az édességmániát. Most pl találtam Aldiban olyat, ami hasonlít a Kinder tejszeletre, de saját márkás, 10dbos és 750ft körül van. Túrórudiból is több darabos kiszerelést veszek Sparban, abból is saját márkásat. Előfordul, hogy müzli szeletből a legolcsóbból feltankolok többet. Vannak azok a főzésnélküli pudingok. Az is 300ft körül van. Ha nagyon nincs semmi akkor azt tejjel kikeverjük és azt eszük, amúgy finom, van belőle csokis, vaníliás vagy puncsos.
2021. jan. 24. 11:09
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
Ha hozzávesszük a nasi jellegű mogyorót is, akkor kb 5000HUF. Én magam nem szeretem az édességet, de a kollegák a melóban igen, és motivációnak sem rossz :D
2021. jan. 24. 11:17
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Most nagyon rossz passzban vagyok, így havi szinten meglesz 5-8 ezer is (és még így sem híztam), de ez ritka. Általában 2-3 ezer, pedig én pont a drágábbakat veszem, mert abból 1-2 darabnál nem eszem többet naponta.
2021. jan. 24. 11:26
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Erre a műzlire átállásra én is gondolkodtam, de egyáltalán nem jövök ki jobban. Bennem az van, hogy hiába 50 ft a legolcsóbb műzliszelet, pont ez a tudat miatt megeszek egyszerre 2-3 db-ot is, mert "oh hát 50 forint darabja, megtehetem". A nap egyik részében. De este is jól esne valami édességet megenni, ezért este is lemegy vagy 2 belőle.

Ha kiszámolod akkor már nem jössz ki olyan jól vele. És ez csak az ideális eset, mert 50 ft-ért nehezen találsz már. 80-90ft darabja mindegyik.

Ha már mindennap ennem kell csokit, vagy minden másnap, akkor veszek egy táblás milkát 250-300ért.

2021. jan. 24. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Én nem szeretem az édes dolgokat, így kb semmit.
2021. jan. 24. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Én sajnos nagyon sokat, havi 20.000 körül. Minden nap megeszek, gyakran a főétkezést is ezzel váltom ki, hogy ne hízzak el. Ez nagyon nem egészséges, de mióta bezártak a termek, teljesen magam alatt vagyok.
2021. jan. 24. 14:01
 9/16 Sunshinedoll ***** válasza:
33%
Nagyon-nagyon keveset. Nem vagyok nagyon édességes, ha édeset kívánok, gyümölcsöt eszek, de egyébként magvakat szoktam nassolni. Nagyon ritkán veszek valami chips félét, de édességet nem nagyon szoktam. Párhavonta 1-szer eszek egy kis kocka étcsokoládét és ennyi.
2021. jan. 24. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
43%
30 körül.
2021. jan. 24. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!