A bekevert palacsinta tésztát meddig lehet felhasználni?
Figyelt kérdés
Tegnap bekevertem egy hatalmas adag palacsintát, majd hűtőbe tettem, mikor láttam, hogy nem fogy el. (vendégek voltak és ez már a második adag volt)
Ma reggel is kisütöttem magamnak, de bőven maradt még.
Hány napig áll el a hűtőben?
Nem tejjel, hanem gabona tejjel készült. Tojás van benne.
2021. jan. 18. 09:02
1/5 anonim válasza:
Hát én max másnap szoktam, de akkor már nem az igazi. Süsd meg inkább tejespitenek. Vágy süsd meg ma palacsintának és fagyaszd le
2/5 anonim válasza:
Süsd ki az egészet, és a kész palacsintát tedd a hűtőbe. 2-3 napig eláll.
3/5 anonim válasza:
Én egyszer hagytam másnapra, egyátalán nem volt jo sütni se
4/5 anonim válasza:
Pár óra után is már nehezebb sütni. Másnapos tésztát pedig akkor könnyebb, ha frissel összekevered
5/5 anonim válasza:
Lehet a recept más-de a miénk valahogy finomabb ha 1 napig all a hűtőben. Amúgy max 3 napig hagynám,de az már túl sok is egy kicsit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!