Melyik csoki a kedvenced?
Nekem nagyjából az összes a kedvencem, kivétel a szimpla ét csoki:D
Illetve melyik volt a legfurcsább ízesítésű, amit valaha kóstoltál?
a kedvencem amit a mullerben lehet kapni, puffasztott rizses csoki
a legfurcsabb talan a narancsos csoki volt
Kedvenc: Milka Noisette és Lindt csokigolyók
A legfurcsább és egyben legrosszabb pedig mindenféle mentás csoki. Undorító. Csokiba nyomott fogkrém íze van. Hányinger rám jött, mikor megkóstoltam minden alkalommal, pedig azt hittem lehet másik márkától jó lesz, mert néhány ismerösöm pedig nagyon ajánlgatta, hogy milyen jó. Ők imádják
Belga kagyló alakú bonbon, konyakos meggy, Lindt 60%-os étcsoki bonbon.
Ami nagyon furcsa az a mentolos csoki, illetve Dianás cukor
Nekem az étcsoki az annyira ne szeretem a kouszos, karamellás csokikat, kinder, boci, milka, raffaello
Különlegeset nem tudok most írni.
Én nagyon finnyás vagyok csoki téren, a Milka szóba se jöhet sajnos. Így viszont ritkán eszek, a Lindt egész jó, a tejcsokis, karamellás. Az étcsokit néha szeretem csak.
A legfurcsább, amit ettem a chili-s, de az utólag visszagondolva gagyi volt. Nagy vágyam kipróbálni a kajás "ízesítésű" csokikat, jó pár éve a TV-paprikán ment egy műsor, és bemutattak egy kézműves csokoládé boltot talán az osztrák határ közelében. Ott rendkívül különleges édességek voltak, pl. ilyen ízesítésekkel: vaddisznó pástétom, fácánleves, marhapörkölt. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy belemártották a csokit a pöribe, hanem a csokoládé falatozása közben/után olyan ízélmény lesz a szájban, mintha a csoki előtt mondjuk babgulyást evett volna az illető.
Na ezt szívesen kipróbálnám.
Különleges fagyikat kóstoltam, míg be nem zárt sajnos a levendula fagyizó. (franchise) Egri bikaver, pezsgős eper, bazsalikomos málna.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!