Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ettetek már disznóbelet?

Ettetek már disznóbelet?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok amikor a kolbászt,hurkát beletöltik...Youtube-on van egy csomó videó,kínaiaknál nagyon menő,sülve-főve eszik..Nem tudom milyen lehet,én imádom a disznóhústa húsa zsírja nagyon finom,de meggeni a belét,nem tudom milyen íze lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=VCvtRsq7fSI

2021. jan. 2. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fűszerezés kérdése.

Meg lehet jóra csinálni, biztos vagyok benne..

2021. jan. 2. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csomagolóanyagként nincs vele bajom.
2021. jan. 2. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizarr etelekben volt mar rola bemutato ... nem fozik meg, eppen csak rottyantanak rajta ... tok ragos, de allitolag pont ez a jo benne (meg nem ennem!).
2021. jan. 2. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet csinálni jól, ízlés kérdése. Pacalt szereted pl?
2021. jan. 2. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Simán megkóstolnám,pacalt ettem már sokszor,nagyon jót Tokajban egy étteremben,de amit haverom csinál az nem volt olyan jó,pedig nagyon jól főz,tehát megeszem,ha jól,az én ízlésem szerint van elkészítve.Igazából az ízére lettem volna kíváncsi,mihez hasonlít.
2021. jan. 2. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Így alapvetően még nem, csak a szokványos formájában (hurka, kolbász, illetve mint gyomor: disznósajt.)

De a pacalt pl. igen, mivel imádom.

2021. jan. 4. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!