Kint felejtettem a hús! Szerintetek meg merjen sütni?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt vettem ki a fogyasztóból egy 1 kg-s tarját. Estére már kiengedtett, de elfelejtettem hűtőbe rakni... Most meg merjen sütni? Vagy inkább dobós? Nap közben 20 fok volt, este kicsit magasabbra vettük a fűtést. Éjjel meg 18-20 fok között.2021. jan. 1. 06:51
2/11 A kérdező kommentje:
Annyit még, hogy 28 hetes terhes vagyok és a család (férjem, kislányom) is enne belőle. Az előző terhességem alatt lagziban szalmonella fertőzést kaptam. Nem volt túl kellemes.😕
2021. jan. 1. 07:16
4/11 A nagy Levin válasza:
Ha frissen lett lefagyasztva és nincs semmi szaga, akkor nincs baja. Egy ellenőrzött helyről származó hús nem szalmonellás, de egyébként, ha rendesen át van sütve, akkor az is elpusztul.
5/11 A kérdező kommentje:
A Tescoban vettem, azonnal fagyasztottam.
2021. jan. 1. 07:38
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! 😊
2021. jan. 1. 07:50
9/11 anonim válasza:
Én nem hagytam volna kint a saját konyhámban csak a hűtőben olvasztok ki dolgokat, de 43 éves vagyok és még élek, pedig anyám a nyári 40 Cban is képes órákig nyers és főtt ételeket is kint hagyni és szerinte a spájzban hideg van (15 C)...
10/11 A kérdező kommentje:
Visszajelzésként! Megsütöttem! Megettük! Semmi bajunk nem lett! :D
2021. febr. 1. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!