Ponty keserűfogából letört egy kis darab, később nem találtam meg az alkatrészek közt, belekerült az alaplébe. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 mm átmérőjű darabról van szó. Már fő az alaplé. Mit tegyek?2020. dec. 23. 18:16
21/23 A kérdező kommentje:
Hú hát köszi szépen kedves utolsó, megnyugodtam ettől a választól, ha még képzett, gyakorlott szakács is tapasztalt hasonlókat...én sem hittem el elsőre :O de ezek szerint van ilyen. Nagyon nagyot csalódtam, napok óta erre készültem...
2020. dec. 23. 22:41
22/23 anonim válasza:
Nem vagy te koronás?
Mert ha rajtad kívül senki más nem érez ilyesmit, akkor a tüneteid nagyon erre hajaznak! :(
23/23 A kérdező kommentje:
De, orromon, fülemen jön ki a halálsugár. Gépen keresztül is fertőz.
2020. dec. 24. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!