Ponty keserűfogából letört egy kis darab, később nem találtam meg az alkatrészek közt, belekerült az alaplébe. Lehet ebből baj?
Az epétől inkább lehet, vagy ha tettél bele sűrítményt, és kifogtál valami ótvar iszapízű fost. Vagy maga a hal volt olyan, sajnos előfordul, hogy olyan helyen tenyésztik, hogy alapból iszapízű még a húsa is.
De a keserűfogból jóval több kell, ennél sokkal brutálisabb elcseszéseket is hallottam már, sőt valaki abszolút nem is foglalkozik vele, úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy amit érzel, az nem attól van.
Ami a halszeleteket illeti, holnap még nyitva vannak a boltok, tudsz venni valami halászlé alapot, amiben megfőzheted, a lényeg, hogy a lefagyasztás+kiolvasztással roncsolod a szerkezetét, ha hamar felhasználod, jobban jársz.
Vagy egyszerűen bepanírozod rántott halnak....
De ha nem akarod most felhasználni, akkor persze, lefagyaszthatod, mentsd ami menthető.
Ha keseru, fura izu es szagu egyertelmuen kuka! Valoszinu epe es fog is kerult bele! De nem is ertem miert filozol ezen...ontsd ki es kesz!
Amugy meg aki nem tud tisztesen halat pucolni(nem bantasbol, en se tudok) inkabb vegyen elore pucolt/feldolgozottat es kesz.😊 Annyival nem dragabb, es most igy duplan is megveszed az alaplebe valokat ugye...szoval erted.
...de mondjuk az epe is olyan, hogy kibelezed a halat, kidobsz belőle mindent, max a tejet, ikrát elrakod, a többi kuka. Hogy tud az epe belekerülni a megfőzendő dolgokba?
Az , hogy véletlenül ráfolyik az aprólékra, semmit nem jelent.
Fejet végeket, ilyesmit, amit az alapba főzöl bele, érdemes legalább egyszer átöblíteni főzés előtt.
Ha ez megtörtént, akkor az esetleg kifolyt epének se lehet ennyire erős hatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!