Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet a megkülönböztetni...

Hogy lehet a megkülönböztetni a magas és a lapos hátszínt (marha)?

Figyelt kérdés
Csak annyi volt kiírva a hentesnél, hogy "marha hátszín". Megkérdeztem, hogy melyiket árulják, de fogalma sem volt az illetőnek, hogy ilyen felosztás létezik. Vagy tényleg annyira ugyanolyan a kettő, hogy tök mindegy?
2020. dec. 10. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt, hátha be tudod valamelyikkel azonosítani..


[link]

2020. dec. 10. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Ahá, megvilágosodtam.


Mást néztem a hátszínnek (mellette volt).


A megoldás pedig a lapos hátszín. A kérdés már csak az, hogy ezt mennyire kell pácolni, lehet belőle rostélyost csinálni?

2020. dec. 12. 00:42
 13/13 anonim ***** válasza:

A rostélyos a magas hátszín elvileg.


Mivel jobban márványos (át van szőve zsírerekkel), hamarabb puhul, finomabb, omlósabb lesz.


Lapos hátszínt szerintem inkább párolva jó csinálni - nem hirtelen sültként.

2020. dec. 12. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!