Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Száradó birsalmasajtomon...

Száradó birsalmasajtomon penész pettyek jelentek meg. Miután leszedem őket, főzzem újra megtörve az eddig megszáradt "szerkezetét"? Vagy csak hagyjam továbbszáradni, miután levégtam a rossz részeket?

Figyelt kérdés

#birsalmasajt #pekész pettyek
2020. dec. 8. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Ha a külseje penészes, akkor már az egészet átjárta a penészgomba. Attól, mert a látható részt leszeded, még penészes marad.

Ki kell dobni.

2020. dec. 8. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha penészes lett, akkor nem főzted elég ideig, nem lenne szabad penészednie egyáltalán.
2020. dec. 8. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Ja, és ki kell dobni sajnos. Ahogy az első írta, ráadásul tuti érezni az ízén is a tipikus bukét.
2020. dec. 8. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha peneszes akkor kuka.
2020. dec. 8. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos ezen a forralás sem segít mert a spórák túlélhetik a hőkezelést. Kuka.
2020. dec. 8. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Nedves ruhával töröld át aztán rakd száraz helyre.
2020. dec. 8. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Máskor tovább főzöm. Egy adag már elkészült, csodálatosan megszáradt, azt tényleg "lelkiismereten" főztem.
2020. dec. 9. 08:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!