Száradó birsalmasajtomon penész pettyek jelentek meg. Miután leszedem őket, főzzem újra megtörve az eddig megszáradt "szerkezetét"? Vagy csak hagyjam továbbszáradni, miután levégtam a rossz részeket?
Figyelt kérdés
#birsalmasajt #pekész pettyek
2020. dec. 8. 09:13
1/7 anonim válasza:
Ha a külseje penészes, akkor már az egészet átjárta a penészgomba. Attól, mert a látható részt leszeded, még penészes marad.
Ki kell dobni.
2/7 anonim válasza:
Ha penészes lett, akkor nem főzted elég ideig, nem lenne szabad penészednie egyáltalán.
3/7 anonim válasza:
Ja, és ki kell dobni sajnos. Ahogy az első írta, ráadásul tuti érezni az ízén is a tipikus bukét.
5/7 anonim válasza:
Sajnos ezen a forralás sem segít mert a spórák túlélhetik a hőkezelést. Kuka.
6/7 anonim válasza:
Nedves ruhával töröld át aztán rakd száraz helyre.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Máskor tovább főzöm. Egy adag már elkészült, csodálatosan megszáradt, azt tényleg "lelkiismereten" főztem.
2020. dec. 9. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!