Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Тi szеretitek a mazsolát?

Тi szеretitek a mazsolát?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem, de mindenkitől azt hallom, hogy utálja.

Meg van olyan, aki egy sütit azért nem eszik meg, mert mazsola van benne.

2020. dec. 4. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Magában szeretem, sütiben nem. Nem értem, hogy miért.
2020. dec. 5. 08:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is utáltam. Én nem teszek semmibe, és nem veszek semmit, amiben van. Odáig "sikerült" eljutnom, hogy vendégségben lenyelem egyben. Önmagában szóba sem jön.
2020. dec. 5. 08:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Süteményben elég hétköznapi és nem zavaró, de önmagában igazából annak ellenére, hogy nem rossz az íze nem enném. Akkor inkább aszalt szilvát.
2020. dec. 5. 11:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira, mint régen. Ma már magában nem eszem, de mint sütési/főzési alapanyag nagyon.
2020. dec. 5. 15:47
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom. Marékszám tudom enni. A kuglófban is a mazsola a kedvenc részem.
2020. dec. 5. 18:25
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szerettem, de az utóbbi években fokozatosan hozzászoktattam magamat, legalábbis részben. Magában, szárazon már meg tudom enni (például diákcsemegében), de rehidratálva és süteményekbe keverve továbbra is undorítónak találom, főleg akkor, ha a tésztába keverik. Nedves töltelékben egy-két szem még elmegy, mert abból nem lehet annyira kiérezni.
2020. dec. 5. 18:34
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Én szeretem, a múltkor együtt is aludtunk.
2020. dec. 5. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!