Miért van más íze a porcukornak, mint a kristálynak?
Figyelt kérdés
Valamiért a porcukornak van egy jellegzetes mellékíze, amit a kristálycukornál nem érzek. Lehetséges, hogy valami más anyagot is belekevernek? Ha otthon ledarálok kristálycukrot porcukorrá, annak nincs mellékíze, csak a boltinak.2020. dec. 3. 07:00
1/4 anonim válasza:
Olyan porcukrot kell venni, ami 100% darált kristálycukor. Amiben nincs csomósodásgátló, állomanyjavító vagy egyéb huncutság.
2/4 anonim válasza:
Nincs benne semmi, de mégis más, szerintem is. De nekem az általam, ledarált kristálycukor is kicsit fura ízű lesz.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, de a reszelt sajtnak is más az íze. ;)
4/4 anonim válasza:
Nincs benne semmi a cukron kívül, egyszerűen csak a szemcseméret miatt máshogy, más ízűnek érzékeli a nyelved (illetve a receptorok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!