A Pringles megéri az árát? Jobb mint a Lays, Chio, stb zacskós chipsek?
Szerintem jobb az íze, jobban is laktat, bár ugye ez csak nasi, de könnyebb rá nemet mondani, ha már kb 10db után jól laksz vele és nem eszel meg egy dobozzal vagy zacskóval.
Viszont szerintem akkor is kicsit drága. Bár van ahol nem 1000ft, láttam már 600ft ért is, annyiban viszont már tényleg éri is az árát. De ugye mindenkinek más az ízlése. Valaki írta hogy csak sósat eszik, én azt az életem árán se tudnám megenni. Én inkább a sajtos, kecsapos, hagymás tejfölös, paprikás csipszeket kedvelem. A pringles valahogy fűszeresebb szerintem, élénkebb az íze. A tortilla csipszeit kedvelem a legjobban és nem a simát, bár azok is jók.
9, köszi! Valaki írta már nekem ezt még pár éve itt, de nem találok azóta sem. A neten keresgéltem a Tescos chipseket, addig jutottam hogy egy almaecetes volt nekik régen, aztán már az sem.
Arról meg fogalmam sincs hogy milyen ízű az almaecet meg hogy ízlene-e :) De ha találnék, kipróbálnám.
Amit viszont szoktam rendelni Pringles-t, az sima ecet és só.
Közben rákerestem a Tescosra és valóban újra forgalmazzák :)
De almaborecetes, nem sima ecet. Olyat még nem láttam Magyarországon.
Nekem annyira nem jön be a Pringles. Nem rossz, de egyáltalán nem éri meg az árát.
#Team Lay's Chili&Lime :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!