A Pringles megéri az árát? Jobb mint a Lays, Chio, stb zacskós chipsek?
Imádom a Pringles-t, mert az valahogy sokkal telítőbb, mint a többi zacskós chips. A Hot-Spicy a kedvencem.
Viszont Én a Lays ChiliLime-ra esküszöm.
Úgy vagyok vele, hogy jó néha ez is, néha az is.
Sokan dragaljak, de ha megnézzük a gramm/ft arányt, nem drágább, mint a Lays.
Amúgy mindkettő jó.
A Ketchup Pringles az egyik király, a másik a Lays sajtos csípős.
Az a különbség, hogy a Pringles nem egy sima krumpliszelet, hanem formázott krumplimassza. A Lay's-en meg a Chio-n látod a krumpliszelet erezetét, a Pringles meg masszából van összetapasztva, emiatt vastagabb és még "műbb" mint a sima chips, minden szelet egyforma :D
Egy akármilyen ízért nem adnék ki érte annyit amennyit elkérnek érte, csak ecetes-sósat szoktam néha rendelni, mert Magyarországon egyik márka sem forgalmaz ecetes chipset sajnos.
Néhányszor ettem Pringlest, finom, nincs vele baj, de nem mondanám, hogy jobb, mint a többi márka, számomra kb. egy szint.
#7-nek:
A Tescoban lehet kapni ecetes-sós chipset, azt hiszem a Tesco saját márkás terméke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!