Ez az ételkombináció okozhat gondokat?
Este vacsorára fogyasztottam tejberizst, utána ráettem egy fél konzervdoboznyi barackbefőttet. Elég furán érzem a gyomrom, kicsikét görcsöl.
Ugye reggelre nem lesz hasmenés belőle? Muszáj vagyok dolgozni menni, fontos meeting lesz a cégnél.
24L
Miért lenne töle bajod???
Eleve gyakorlatilag nincs olyan ételkombináció, amitöl baja lehet bárkinek is, aki nem képzeli be magának.
Másodszor ismered a gyülömölcsrizs vagy a gyümölcsös tejberizs fogalmát? Mintkettö létezö étel, és kifejezetten finom.
Ha most a gyomrodnak baja van, az nem a kombináció miatt lehet, hanem inkább attól, ha túl sokat ettél.
Vannak érzékeny, és kevésbé érzékeny gyomrú emberek, és vannak olyan ételek, italok amelyek hajlamosak "össze veszni"
A sárga barack nem szereti, ha tejes dolgokkal kell "együtt lakni", de egyén függő, hogy okoz-e tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!