Párolt vagy nyers káposzta?
Figyelt kérdés
Sokat veszít vitamintartalmából a lila káposzta ha megpárolom?2020. nov. 20. 21:11
1/3 anonim válasza:
Nyilván, a hőkezelés nem tesz jót, de ettől még nyugodtan eheted párolva.
2/3 anonim válasza:
a c vitamin nagyon hőérzékeny. frissen nyersen elég kemény, nehezebben emészthető, de ha pl besózod és hagyod megereszkedni, akkor könnyebb lesz megrágni, és a vitamintartalma se változik. fermentálás során se éri hőhatás
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó!
2020. nov. 21. 05:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!