100 emberből vajon hány undorodik az állatok levágásától, feldolgozásától ? Van erről valahol kutatás,statisztika ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 17:53
1/8 anonim válasza:
Hát akkor válaszoljunk egyenként. Abból már lesz statisztika. Én még egy szemtelen legyet sem szívesen csapok agyon, nemhogy egy állatot levágnék.
2/8 anonim válasza:
Ma vágtam 2-nyulat holnap jönnek a lányomék két unokámmal Mindenszentekre .
3/8 anonim válasza:
A nyulat én is szívesen megeszem, de hogy én vágjam le? Azt már nem!
4/8 anonim válasza:
Nem undorom magától a tevékenységtől, de én nem tudom megcsinálni. Mármint a levágást. A feldolgozással már alkalmanként boldogulok (kérdés: mit értünk pontosan a feldolgozás alatt?) egyszerűbb dolgok esetében (pl. szeletelés, darálás, csontozás is megy, bár nem tökéletesen)
5/8 anonim válasza:
El nem tudnám képzelni, hogy egy élőlényt, állatot levágjak! Borzasztóan sajnálom őket :(
6/8 anonim válasza:
Nem tudok egy állatot sem megölni, de ha ezt elvégzi helyettem valaki, akkor onnantól simán feldolgozom a nyulat/csirkét, vagy disznovagason sem probléma nekem a részvétel, csak ne nekem kelljen ölni.
7/8 anonim válasza:
Wonny! Megenni nem sajnálod, ugye?
Simán levágom a jószágot (csirke, tyúk, kakas, kacsa), utána fel is dolgozom konyhakészre. Nagyobb haszonállattal nem volt dolgom. (sertés, marha pld.)
8/8 anonim válasza:
Melegvérűeket nem tudok, viszont a hal, csirke, folyami rák, béka nem gáz. De ezeket is tanultam, erőltetnem kellett magam, hogy végigcsináljam. Főleg a halat és a csirkét. És nem hinném, hogy ennél tovább akarnék menni. Viszont ha éhezés ütné fel a fejét és magam kellene gondoskodni a vágásról, az természetesen más kérdés lenne. Akkor szerintem a vadászat is opció lenne, gond nélkül csinálnék mindent. Perpillanat ilyen helyzet nem fenyeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!