Átlagosan hány kiló húst eszel meg hetente ? És a családtagjaid ? Milyen húst fogyasztatok legtöbbet és legkevesebbet ?
Peszketáriánus vagyok, kb 1-2 hetente 1-2 alkalommal van hal, olyan 250-350 g-ot alkalmanként?
Quorn termékeket, szóját, gyakrabban, heti 2-4×, 200-300 g ot?
Őszintén tippem nincs, nem méregetem, darabra veszem. Megnéztem a szupermarket honlapján mert kiváncsi lettem, Az alapján olyan 15-25 deka közti húst szoktam számolni egy étkezésre, de nem minden nap eszem húst, igyekszem heti két húsmentes napot tartani úgyhogy átlagban legyen mondjuk 1 kg.
Amit leggyakrabban szoktam enni: lazac, tonhal, csirkecombfilé, sertés szűzpecsenye, darált marha, kacsamell, steak
Nem tudom, talán 2-3 kilót, de annál nem többet. Pedig szeretem a húst.
Leginkább sertéshúst fogyasztunk, abból is leginkább combot, vagy lapockát. Mikor melyik olcsóbb. Vagy csirkét, nagy ritkán kacsát, libát, pulykát. :)
heti 30-70 dekát. Egyszer vagy kétszer szoktam venni húst, és vagy a 30 dekás vagy a 40 dekás kiszerelésű csirkemellet választom. De inkább a heti egy alkalom a jellemző.
Ritkán eszem marhát, pedig szeretem. Sokáig kell főzni.
Halat eszem még egyszer-kétszer hetente. Panírozott, fagyasztott halat (2 db-ot egyszerre) vagy konzerv szardíniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!