Próbáltátok a sushit? Ha igen milyen az íze és mit kell róla tudni?
Nem tudom eldönteni ez most Troll kérdés vagy a kérdező nem áll a helyzet magaslatán.
Milyen válaszra vársz? Ha egy Japán megkérdezné milyen íze van a a töltött káposztának akkor te mit mondanál? Azt hogy káposzta/hús/tejföl íze van azt nem mondhatod, mert akkor én is azt mondom a sushira hogy nyers hal és
rizs és zöldség íze van, mert ezzel nem mennél sokra.)
Meg kell kóstolni. nincs más megoldás. Most már sok üzletben (Spar stb) is lehet kapni kisebb kiszerelésben.
Amúgy ízre ne várj csodát, abban az értelemben, hogy szinte 0 fűszerezés tehát minden natúrban kapsz, ezért elég könnyed étel, én szeretem. (persze külön adnak hozzá wasabi-t, gyömbért)
Ízre sokféle.
Hal, rák, polip, ikra, angolna, csirke, disznó, kacsa, marha, uborka, avokádó, répa, paprika, retek, snidling, többféle alga, csírák, tofu, omlett, rizs, szezámmag, szójaszósz, gyömbér szokott lenni benne általában.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-et..
Próbáltam. Az eredetit, a saját hazájában. Nem rossz, de én nem vagyok oda érte. Eleve nem szeretem a hideg rizset, a ragacsos hideg rizset még annyira sem.
De hát az ízlések különbözőek.
Én a kombinált ízűeket kedvelem főleg, füstölt lazac, krémsajt, avokádó, fűszeres szósz. Alapból nem túl intenzív az íze, ezért van a szójaszósz, amibe belemártod, a wasabi (zöld torma) és pácolt gyömbér, hogy jobb ízt adjon neki.
Eleinte félve kóstoltam és csak a sülteket, később sokfélét kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!